Starkaste för mina barn

Jag måste återigen tacka er för allt ert stöd! Ni värmer mitt hjärta varje dag och ni bidrar mer till min och barnens framtid än vad ni just nu anar. Jag kommer snart berätta om det där mötet som jag var så glad över. Snart är allt 100% klart, då ska jag fira 🙂

Jag vill också tacka alla som har skickat musik till mig. Det är flera av er som har skickat låtar som gav tröst när ni var i liknande situationer. Jag har inte lyssnat på så mycket musik dom senaste åren, men nu gör jag det igen och det muntrar upp. Musik ger en bra känsla i kroppen. Idag när jag lyssnade på radion så spelades plötsligt den låt som kommer bli min låt genom allt detta. Låten heter Strongest och artisten är Ina Wroldsen, har ni hört den? Den handlar om en mamma som blir lämnad själv med en liten pojke, pappan har hittat en annan kvinna. Jag känner igen mig väldigt mycket i låten förutom att jag inte har blivit lämnad för en annan kvinna. Låten är hemsk men kraftfull! Starka starka mamma!

Ni måste lyssna på refrängen! Den sätter ord på exakt vad jag känner. Jag kommer vara den starkaste personen mina barn någonsin känt. Jag kommer alltid vara där för dom med all min kärlek och jag bär hans del oavsett hur tuff stormen blir.

Men jag hoppas att det inte blir nån mer storm, jag hoppas allt blir till det bättre nu, för barnens skull.

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Josse

    Älskar den låten. Har lyssnat på den när vi haft det tufft. Även om texten är tragisk så tycker jag ändå att den känns som en hyllning till alla starka kvinnor och mammor som alltid, alltid, alltid bär världen på sina axlar genom att ta ansvar oavsett vad.

    Svara
  2. Elin

    Jag kan känna mig ensamstående fast jag har en sambo som jag älskar. Känns ibland som vi aldrig hinner ses. Det är jobbigt med tjafs när både ska bestämma eller man ska rätta sig efter den andra. Ibland blir jag less och tänker att livet vore bättre som ensamstående??

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här