Sova jämte dessa två

Det är sällan som jag får sova med barnen själv. Hemma hos Jairs mamma sover Lucas i ett eget rum i en enkelsäng. Jairs systerson sover på golvet och vaknar så fort någon kroppsdel, typ ett ben eller huvudet sticker ut och då rättar han till Lucas. Jag och Jair sover i en queensize-säng och Isadora sover i en resesäng.

När alla sover på rätt plats så är det helt okej även om det blir svettigt jämte Jair ändå. Men vissa nätter har vi varit två vuxna och båda barnen i sängen och då har det varit bökigt att få plats. Jag och Jair har fått sova skavfötter med ett barn var emellan oss!

När vi var hemma hos Jairs mormor sov jag själv med barnen på en queensize-madrass på golvet. Det var sååååå mysigt och inte ett dugg svettigt eftersom det blir svalt i Camaçari om nätterna. Vi hade dessutom en fläkt som blåste på oss hela natten för att slippa bli myggbitna. Jag minns inte senast som jag njöt så mycket av att få gå och lägga mig senast. Det var så mysigt att susa mellan dom två och dom sov hela natten utan att vakna en enda gång 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Emily Wallin

    Tycker också att det är mysigt att sova rbredvid barnen, man kan slappna av på ett annat sätt då:) Men jag fixar inte att sova i ett varmt sovrum, fönstret står jämt öppet, året om:))

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här