Sneakpeak på våra Halloween-dräkter!

– Samarbete med Partykungen –

Nu är det mindre än tre veckor kvar till Halloween och jag och barnen taggar för både ”Bus eller godis” och Halloweenfest! Jag ska på ett stort partaj för vuxna och Lucas och Isadora ska på Halloween-disco! Halloween är verkligen en av mina favorithögtider, det här ser jag framemot jättemycket! 🙂 Nu i veckan kom våra Halloween-dräkter som jag beställt från Partykungen. Barnen var så exalterade att jag knappt hade fått upp kameran innan dom brutit sig in i lådan och slitit ut innehållet! Haha!

Den enda bilden jag fick på när lådan slets upp.  Haha!

Barnen har själva valt sina Halloween-dräkter, Isadoras dräkt är en söt liten häxa medan Lucas kommer vara en riktigt läbbig typ! Hua!

img_1117
img_1116
img_1120

Jag hoppas Lucas inte tar på sig den i smyg och gömmer sig nånstans. Jag skulle kissa på mig om han plötsligt dök upp från något mörkt hörn med den dräkten! Lucas ÄLSKAR att skrämmas så jag skulle inte bli så förvånad om han gjorde det, men hoppas inte!

img_1123
img_1125
img_1124

Själv ska jag vara en ”Mörk Brud”. Jag tror det kommer bli riktigt bra med en läskig sminkning och stylat hår 🙂

OMG! Jag blir nästan lite rädd för mig själv på den här bilden, vilket lurigt leende!

En väldigt bra grej med att beställa Halloween-dräkt från Partykungen är att det är bra kvalitet med tanke på att det är så billigt! Jag kollade ganska länge, läste recensioner och tittade på kundbilder på Partykungens hemsida innan jag bestämde mig och det står ofta att dräkterna är av bra kvalitet 🙂 Vi beställde våra Halloween-kläder från Partykungen förra året också och blev jättenöjda 🙂

img_1119
img_1121

Förresten så måste jag berätta, detta är Lucas allra första Halloween-dräkt! Det var så kul att se! Han gick in för det till 110% och karaktären som han spelade rörde sig på ett otroligt läskigt sätt. Han frågade mig hur hans monster låter, jag har ingen aning men jag sa att han säger ”Buuuuus eller goooodis”. Haha! Det här kommer bli så kul 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här