Snart kalasdags

På söndag är det dags för Lucas 6 årskalas! Det känns helt galet att han redan ska fylla 6 år, tiden går så fort! Victor har varit i affären idag och handlat allt från dekorationer till ingredienser till bananpannkakor som han ska steka. Det blir nämligen Donkey Kong-tema på kalaset så vad är då bättre än bananpannkakor?! Lucas vet inte att det blir Donkey Kong-kalas, han har önskat sig chokladkalas egentligen, vilket det naturligvis också ska bli 🙂 Anledningen till attt det blir just Donkey Kong är för att när jag letade efter chokladtårtor så hittade jag en jättefin chokladtårta med Donkey Kong som är Lucas absoluta favoritspel just nu 🙂 Han har spelat det med Victor varje helg sen Victor kom in i bilden 🙂 Jag har sagt till Lucas att det kommer bli chokladtema och något mer som han inte vet om 🙂

Själv har jag varit en sväng på Backaplan och köpt grejer kalasoutfits till barnen. När jag var klar hämtade jag upp barnen som varit och fikat med Jair på Backaplan.

Nu är barnen med Victor och för mig är det dags att pumpa lite bodypump på gymmet 🙂 Resten av veckan kommer det bli fullt ös med kalasföreberedelser, afterwork, födelsedag och barnkalas. Om det inte hade varit för Victor så hade jag haft ångest över allt jag ska fixa till denna helgen… Det är tur att jag har Victor 🙂

 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Nina

  Härligt med kalas. Här har sonen som fyller 4 i april pratat om sitt kalas sedan i somras, vilka kompisar som ska komma, vad de ska äta ?. Om jag minns rätt sa du när ni separerade att du hoppades att ni skulle kunna fira födelsedagar och liknande ihop, hur känner/tänker du kring det nu?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej! Ja det ska bli jättekul ? Ja jag vet precis hur det är ? Här har det också pratats om kalas ☺️ Ja, precis! Jag känner fortfarande likadant så Jair ska också komma på kalaset och han har även varit med och betalat för tårta osv.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här