Smakar på allt

Isadora är väldigt nyfiken av sig och är inte stilla i en minut. Hon kryper fram och tillbaka och undersöker överallt. Hon har även börjat smaka på allt möjligt i trädgården så nu får man springa runt och vakta henne så att hon inte äter småsten! :O Jättejobbigt! Och hon är så snabb!!!

Kolla här! Isadora in action!

Foto: Fotad av Jennie

Häromdagen hittade jag en jättestor bajshög i trädgården. Det såg precis ut som en hundbajs men det var nog nåt annat för vår tomt är inhängnad med staket så då måste en hund hoppat över staketet. Men det har setts både grävling och räv i grannskapet så det kanske är någon av dom som bajsat hos oss? Eller så är det en katt. Jag såg nämligen en stor grå katt häromdagen. Det såg precis ut som den gjorde sig redo för att bajsa så jag skrämde bort den. Men jag tyckte ändå att det var konstigt att den inte valde att bajsa i sandlådan istället för på gräsmattan?

Efter detta inspekteras hela gräsmattan noga innan ungarna släpps lös. Så himla äckligt om Isadora hittar en sån bajs – bläää!

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. My

  Häftig bild! Det ser verkligen ut som om hon är ute på äventyr!

  Nej det är inge vidare när de kryper runt överallt och kan hitta det ena med det andra, men viktigt att upptäcka saker 🙂

  Svara
 2. Sara

  Det är en mycket kort period i ett barns liv då det stoppar precis allt i munnen och under den perioden bör man nog av alla möjliga skäl ha konstant uppsikt över barnen.
  Om man håller någorlunda rent just runt platser där du tror att hon kommer att vistas, så borde det vara lugnt.

  Kram Sara

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här