Sista dagen på inskolningen

Imorgon är det Isadoras sista dag på inskolningen och det verkar faktiskt lovande 🙂 Hon trivs bra på förskolan och blir bara ledsen när Jair går. Jag är så glad att det inte är jag som skolar in. Jag skulle antagligen dö lite inombords varje gång jag lämnade henne, men jag är så himla blödig när det gäller sånt här. Dessutom har Isadora blivit lite mammigare dom sista dagarna. Hon blir ledsen nästan varje gång jag lämnar hemmet. Jag tror det är för att hon saknar mig… Jag har inte varit så mycket med barnen nu det sista. Jag vill gärna vara med dom men jag har passat på att jobba, träna och ta hand om min onda rygg nu när Jair varit pappaledig. Men denna veckan tänkte jag vara helt ledig på onsdag och på fredag. På onsdag kommer fantastiska Lousie och fotar oss och efter det ska vi till after dagis på öppna förskolan 🙂 På fredag fyller Lucas år så då tänkte jag att vi ska göra något roligt tillsammans. Jag vet inte riktigt vad ännu, men vi hittar på något kul 🙂 Och lördag är det premiär för simskolan för både Lucas och Isadora! Vi har en rolig vecka att se framemot med andra ord 🙂

Den här bilden fick jag på sms från förskolan idag. Mammahjärtat blev alldeles varmt av att se att hon har det bra och att hon gör något som hon tycker är kul 🙂 Min lilla gumma!

På söndag börjar Jair jobba igen. Jag jobbar fortfarande halvtid men min framtid är fortfarande ovis. Jag håller fortfarande tummarna för det där jobbet. Jag skulle fått besked idag men vi fick ett meddelande på eftermiddagen att vi får besked imorgon. Fortsätt hålla era tummar lite till 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här