Shopping och incheckade på nytt hotell

Vi har haft en helt underbart rolig dag idag igen! Haha! Jag kommer nog vara helt slut på tisdag när vi flyttar hem igen, men slut för att vi har så kul just nu 🙂 Idag har vi varit och shoppat på Hede Fashion Outlet. Den här gången blev det ”bara” ett armband till mig och ingenting till Isadora, men Jair hittade några riktigt fina t-shirtar på MQ som han köpte både till sig själv och till familjen som väntar i Brasilien. Vi hittade skor till Lucas och en jättefin gammaldags leksaksbil i plåt, nästan lite för fin för att leka med 😛 Vi hittade även massa köksredskap som Jair funderat länge på att köpa till sin mamma.

När vi var klara på Hede Outlet så var vi så trötta att vi verkligen inte orkade laga mat, men vi ville inte heller spendera för mycket pengar på att köpa mat så vi kikade på ResQ-appen (tidigare samarbete) och fick napp på en persisk restaurang som hade fått någon lammrätt över. Jag har jobbat på en persisk restaurang men jag kommer inte håg namnet på dom goda rätterna längre så det här blev verkligen en chansning. Det luktade så gott i bilen när Jair hade hämtat maten, men det såg inte särskilt gott ut, men det är ju så det brukar vara med persisk mat 😛 Den kan se väldigt grå och märklig ut men vara HUR GOD som helst! Det var denna, den var verkligen hur god som helst 🙂

När vi hade hämtat upp maten åkte vi raka vägen till lägenhetshotellet som vi skulle bo på. Jag har tyckt att det varit lite svårt att förstå beskrivningen av vårt rum, så jag var helt inställd på att det bara skulle vara ett rum med en liten kokvrå, men vi blev glatt överraskade ner vi steg in i rummet. Vi har nämligen ett vardagsrum + kök och separat sovrum. Alldeles perfekt för en barnfamilj!

Nu sover Lucas och Isadora i sovrummet. Isadora har fått en spjälsäng och Lucas sover tillsammans med oss. Jair ligger på golvet och tittar på någon serie på ipaden och jag sitter på en av dom väldigt osköna fåtöljerna. Det är faktiskt det enda minuset här, dom osköna fåtöljerna och att det inte finns någon soffa. Vad som helst hade varit bättre än det här… alltså till och med en sackosäck hade varit bättre!

Imorgon ska Jair sova typ hela dagen för han har ett 12 timmarspass att jobba natten mellan söndag-måndag. Jag och barnen kommer göra oss iordning så fort vi vaknar och åka till Borås för att hälsa på min mormor och morfar i Vegby 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Carina

    Hej vad heter nu dom som ni hyr ut genom? Jag laddade ner sidan för ett tag sedan och registrerade mig men nu hittar jag inte den. Kan du inte berätta mer om hur allting funkar med uthyrningen. Är sugen på att prova nämligen.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här