Shoppar till Italien-resan!

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Äntligen har Bubbleroom fyllt på sitt lager med sommarklänningar, jumpsuits och toppar som jag har suktat efter. Perfekt nu inför vår Italien-resa nästa vecka 🙂 Ni kanske minns den här jumpsuiten här nedan som jag skrev om för ett tag sen? Jag beställde den, men den var liten i storleken så jag skickade tillbaka den. Tyvärr hade den redan sålt slut på hemsidan, men nu har den kommit in i lager igen! Jag har även beställt den rosa klänningen (nr. 2) och den blommiga långklänningen (nr. 3) som ser helt underbara ut!

te
f
ds
er

1. / 2. / 3. / 4.

Den härliga korallröda klänningen (nr.5) blev ett riktigt fynd för just nu är den på rean med 50% rabatt! Jag har spanat på den klänningen länge så jag blev väldigt glad när jag såg att den var på rea. Klänning nr. 7 har också varit slutsåld men nu fanns den på lager igen så jag beställde den med 🙂

ewr
d
gh
q

5. / 6. / 7. / 8.

Jag kunde inte heller låta bli den rosa jackan utan knäppning (nr. 12). Jag har spanat på den i några månader, den är verkligen hur fin som helst!

Sist men inte minst så fyndade jag en svart snygg kappa (nr. 9) för nästan 50% rabatt. Den blir perfekt i sensommar/höst eftersom den är gjord i lite tjockare trikåmaterial.

tr
2
bubblerooma
ew

9. / 10. / 11. / 12.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här