Roligt barnkalas och en jättedålig överraskning :(

Vilken dag det här har varit!! Jag har gjort så mycket att det känns som att dagen varit typ 24 timmar lång istället för 12 timmar. Jag började dagen med att gå och träna redan kl 9.00. Det är väldigt ovanligt att jag tränar på morgonen och särskilt på lördagar, men jag har bestämt mig för att inte låta något hindra mig. Dessutom har jag märkt att det är enklare att komma iväg på morgonen. På kvällen har jag fler negativa hjärnspöken som säger att jag är för trött eller har för mycket att göra för att hinna träna. Och ibland är det yttre faktorer som gör att jag faktiskt inte hinner med träningen på eftermiddagen, så var det i torsdags när jag fick för mig att träna på Nordic Wellness på Stig Center 17.20. Jag fastnade i en bilkö och sen i ett trafikljus som inte fungerar korrekt, där blev jag stående i 10 minuter så jag missade passet. Dom enda två alternativen som fanns kvar var att träna själv på gymmet eller invänta ett spinningpass med halvbra musik som skulle börja 18.15. Just den dagen var jag inte jättepepp på nånting. Jag var irriterad och allt det här gjorde att jag ursäktade mig själv och skippade träningen. Så nu försöker jag alltid träna så tidigt på morgonen som möjligt, innan alla hinder ploppar upp 🙂

Jag kände mig skitduktig när jag åkte och parkerade på Nordic Wellness 8.45 på morgon. Jag gick in och tränade ett pass som tyvärr var jättedåligt för någon som har fuskat med knipövningarna och sen gick jag ut till bilen igen och vad ser jag då? Jo, min bil har blivit lappad! Jag fattade ingenting! Jag hade parkerat på en 1,5-timmes parkering utan automat. Jag stod i rätt i rutan och trots snön lyckades jag se att jag inte råkat ställa mig på en handikapplats. Jag gick runt en stund på parkeringen och funderade tills jag fick syn på parkeringsskylten. Tydligen var just den här parkeringsplatsen tidsbestämd och innan kl 9.45 fick man inte parkera där på lördagar 🙁 Någon tyckte att det var opassande att träna så tidigt på en lördag! Haha! Efter dom här tråkiga nyheterna så var det bara att åka hem och betala för parkeringsbolaget skulle ha pengarna inom 8 dagar…

Eftermiddagen blev betydligt roligare för då åkte vi på kalas hemma hos Therese. Tyvärr följde inte Ian med, han har precis varit ordentligt förkyld så han ville hellre stanna hemma. Det var ett jättemysigt hemmakalas med både kända och okända ansikten för mig 🙂

Temat på kalaset var Paw patrol 🙂

Foto: Therese

lex kalas
lex kalas2
lexkalas3

Foto: Therese

img_8627
img_8628

Isadora tyckte det var jättekul att försöka sitta på en ballong. Jag satt precis jämte och var livrädd att den skulle panga! Haha!

tanja lexkalas
tanjalexkalas
tanjalexkalas2

Foto: Tanja

Lite otippat så ÄLSKADE Isadora att ha på sig den här masken! Hon såg för rolig ut när hon gick runt med den. Haha!

Det var ett jättemysigt kalas och det var kul att träffa både Therese, Tanja och Maria som var där 🙂 När vi kom hem från kalaset så hade Ian städat hela huset! Jag var så imponerad! Han hade till och med bäddat alla sängar! Underbara människa! 🙂

Relaterade Inlägg

Annonsera här