Playdejt hos vänner

Idag har jag och barnen varit och hälsat på vännerna som vi bodde hos förra hösten när vi råkade bli tillfälligt bostadslösa i höstas. Det var jättemysigt att träffa dom igen och jag kom t.o.m. på mig själv med att bli väldigt bekväm, precis som om min hjärna trodde att jag fortfarande bodde där. I vanliga fall brukar jag nämligen tycka att det är lite jobbigt att öppna andras kylskåp och ta för mig, även om jag har blivit ombedd att göra det, men idag gick allt det där på automatik. Det var samma sak när barnen ballade ur. Jag kände mig varken stressad eller skämdes när dom var ledsna. Jag tog det lugnt och tröstade på samma sätt som jag hade gjort om vi var hemma.

Barnen hade roligt tillsammans och lekte både inne och ute. Isadora tyckte först att gåstolen skulle vara till henne, men efter ett litet tag accepterade hon att lilla Idun fick sitta där istället 🙂

img_5800
img_5801
img_5798
img_5799

När vi lekte i trädgården så samlade Isadora kottar och grenar som hennes nalle fick äta. Mums! Eller näää..

img_5803
img_5802
img_5805
img_5804

När klockan blev 13 så var barnen helt slut redan så då satte vi på TVn en stund och slappade på golvet tillsammans med barnen.

img_5807
img_5808

Det blev en mysig och kravlös playdejt med kaffe, småprat och lekande barn (för det mesta i alla fall), precis så som det ska vara 🙂 När vi åkte därifrån så var vi helt slut allihopa. Mina barn var lite extra högljudda idag så det var skönt när deras energi tog slut om man säger så 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här