Påfyllt lager med massa Löwengrip C&C med upp till 76% rabatt

 – Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar –

NU, precis exakt just nu fyllde Matsmart på sitt Löwengrip C&C lager med massor av skönhetsprodukter med upp till 76% rabatt, men det gäller att vara snabb om man ska hinna roffa åt sig något 🙂 Jag har redan lagt min beställning och kände mig extra nöjd med att jag dessutom fick fri frakt på hela mitt köp 🙂

Jag har hört gott om deodoranten så jag passade faktiskt på att köpa 5 stycken av den, mer än så kunde man inte köpa 🙂 Dessutom köpte jag shampoo, balsam, ”Soothing” balm för röda prickar och hårinpackning. Om ni också vill fynda får ni skynda på 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Lin

  Har en fråga till dig som ambassadör för axkid. Hur är det med maxvikt/maxlängd; min son är närmare 110 cm lång och väger 21 kg. Han är 3 år. När han passerar 25 kg eller 125 cm; måste han vändas framåt då? Om ja; gäller det bara axkid? Såg att det finns en del stolar (som kan monteras både bakåtvänt och framåtvänt) som har maxvikt 36 kg/11 år.

  Tacksam för svar. 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej Lin! Jag ska dubbelkolla med Axkid, men jag har inte hört att det finns några bilbarnstolar som går upp till 36 kg som går att använda bakåtvänt. Jag sökte lite nu och hittade inget, du får gärna länka 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här