På väg till Äventyret Aladdin

Nu är vi på Scandinavium för att se Äventyret Aladdin som vi fick pressbiljetter till! Det ska bli så kul! Vi har aldrig varit på musikal med barnen förut men jag tror verkligen att dom kommer uppskatta detta.

Det är såååå mycket folk här som stod och köade åt alla håll, men nu sitter vi på våra platser och showen börjar vilken minut som helst.

Jag är också väldigt exalterad över att vi ska få träffa skådespelarna efter musikalen. Vi kommer få träffa bl.a. Markoolio, Claes Malmberg, Renaida Braun (som är med i Melodifestivalen) och Charlie Grönvall. Det ska bli så himla kul! Markoolio var typ min idol när jag var liten. Jag hade hela hans skiva och satt och sjöng med i hans låtar. Någon mer än jag som minns ”Vi drar till fjällen…” och ”Sola och bada i pina colada”? Allra mest minns jag när vi såg musikvideon till Vi drar till fjällen på VoxTop första gången och hur mycket vi garvade när bilen åkte iväg med en killes rumpa tryckt mot rutan.

Relaterade Inlägg

15 Kommentarer

 1. A

  Efter många försök så går det att kommentera. Villa bara säga att vi var där med vår like kille också. Vi tyckte alla att det var jättebra.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Jag upptäckte att det var ett problem med att kommentera och man blev skickad till en annan sida men supporten lyckades fixa det efter en stund så nu fungerar det igen 🙂 Vad kul att ni också tyckte att showen var bra 🙂

   Svara
 2. Jenny

  Vad roligt! Markoolio är en jättehäftig kille som gör bra saker som barnprogram och annat som också passar barn. Hoppas ni hade roligt!

  Svara
 3. Linda

  Du har problem med din hemsida. Man länkas vidare nån annanstans när man trycker sig vidare. Kan skicka screenprint om det behövs.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här