Outfits med bara ben

– Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar –

Åhhh vad jag vill ha sommar nu! Jag har precis fått hem och provat några nya vår/sommaroutfits som jag längtar efter att få använda! Spana in den första klänningen, hur fantastiskt är inte den! Jag kan se mig själv med brunbränd hud på resan till Cypern eller senare i sommar när vi ska till Spanien. Den är verkligen såååå fin! Ni hittar den HÄR!

org_dsc01166
org_dsc01169
org_dsc01172

Klicka HÄR för att komma till klänningen

Och den här röda drömmen, den tror jag att jag ska spara till Isadoras kalas i april 🙂 Jag älskar verkligen färgen! Jag tycker den här klänningen är perfekt året, på vintern klär den lika bra till strumpbyxor och stövlar.

org_dsc01197
org_dsc01186

Klicka HÄR för att komma till klänningen

Den här outfiten fungerar också till både sommar och vinter. Bodyn kommer från Bubblerooms exklusiva kollektion med Marianna. Den här kommer jag ha på Lucas kalas på söndag 🙂

org_dsc01220
org_dsc01224
org_dsc01222

Ni hittar bodyn HÄR och kjolen HÄR!

Den här kjolen är bara sååååå jag! Jag älskar mönstret, färgen och modellen. Den blir helt klart en ny favorit i sommar!

org_dsc01213
org_dsc01203

Ni hittar plaggen här: KJOL / TOPP / KAVAJ

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här