Nytt till sessan!

Idag har jag varit en ”snabbis” (det gick inte snabbt) på Backaplan för att köpa lite nya kläder till Isadora. Hon behöver lite nytt nu till hösten för allt hon hade i höstas är urvuxet nu. Jag hade också planerat att fynda lite på sommarrean men det fanns ju ingenting i hennes storlek alls, i alla fall inte i den butiken som jag var i. Jag tyckte inte att jag köpte så mycket, men den här lilla högen kostade ändå nästan 1000 spänn! Tur att det var 3 för 2 på Kappahl nu för annars hade det blivit ännu dyrare 😛 Men jag är ändå väldigt nöjd för den lilla högen innehåller 5 hela outfits, det tyckte jag var bra 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här