Något stort att fira!

Jag och Malin har något riktigt stort att fira! Vi har inte hunnit fira tillsammans ännu så jag tjuvstartade firandet nu ikväll. Det är nämligen så att jag och Malin har signat ett sexsiffrigt kontrakt med våra bloggar!! Den som sa att influencer inte är ett riktigt jobb, den kan ta mig fasen slänga sig i väggen! Jag är så j*kla stolt över mig och Malin! Vi är båda två otroligt engagerade i det vi gör, vi jobbar 365 dagar om året och lägger verkligen ner våra själar i våra bloggar. Vi förtjänar verkligen detta!

Jag vill passa på och tacka alla er som läser min blogg. Jag är så otroligt tacksam för att ni finns, för att ni skriver till mig genom toppar och dalar och för att ni har fått mig att växa som person och min blogg att bli det den är idag. Ni är guld och jag hoppas att ni känner att jag ger något tillbaka till er genom att skriva om olika ämnen och arrangera tävlingar etc.

Relaterade Inlägg

26 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här