Mysig dag med Göteborgsmamman

Idag har jag och barnen varit hemma på playdate hos Göteborgsmamman. Jag har fått klappa lite på hennes bebis men Isadora satt klistrad i mitt knä så jag vågade inte försöka lyfta upp henne. Isadora är ju väldigt mammig och hade säkert blivit sotis haha!

Malin bjöd på kaffe och fruktfat och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Malin är en av dom härligaste människorna jag känner, en sån glädjespridare! Till och med när vi pratar om dåliga saker så får hon mig att känna mig glad. Människor som Malin är sällsynta 🙂


Isadora åt upp nästan alla jordgubbar och hallon hahah!


Senaste underverket ❤ Hon har fortfarande inget namn, vad tycker ni att hon ska heta? Malins andra döttrar heter Elise och Julia.

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

  1. Mia

    Jag tycker hon ska heta Malva, det hade nån av mina söner gjort om dom varit flickor, så fint namn tycker jag ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här