Massage för ond rygg

Idag gick jag upp tidigt, packade upp grejer som ska vara i köket och fixade med en del av dom sakerna som stod på dagens lista. Men den här dagen har blivit så upphackad med olika saker så jag har verkligen inte varit effektiv för 5 öre. Men jag har ju också en tendens att planera mycket met än vad jag möjligtvis kan hinna med på en dag så det är sällan jag lyckas pricka av alla saker på en dag.

Idag har jag i alla fall investerat i mig själv. Jag har varit på behandlande massage igen. Jag har problem med min rygg och nacke och så jag bestämde mig för att ta hjälp för att få bort dom där eländiga triggerpunkterna som ofta ger mig spänningshuvudvärk. Det känns så himla värt att gå på sån massage. Varje gång jag har varit där så har jag mindre ont och eftersom dom faktiskt jobbar med att lösa upp punkterna så blir det snabbt bättre. Massagen är inte en sån där skön massage utan ibland gör det så ont att hela armen domnar, men jag tycker att det är skönt-ont på nåt vis. När terapeuten hittar en knöl så gör det ont när hon trycker, men när den börjar lösas upp så ger smärtan med sig och det känns ännu bättre än innan.

Efter massagen åkte jag hem och försökte göra klart glassvideon som jag publicerades för en liten stund sen, men jag kom inte riktigt till ro så jag gick avbröt igen och gick till träningen. Idag blev det ett spinningpass. Jag gillar verkligen inte spinning, men jag försöker alltid gå på det en gång i veckan för jag vet hur mycket det ger. Jag har bestämt mig för att köra minst tre träningspass i veckan, men jag ska klappa mig lite extra på ryggen om jag lyckas köra något mer pass 🙂 Just nu har jag massa energi så då är det ju bara att köra på!

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

  • Emma - På Smällen!

   Ja, han är föräldraledig på heltid och jag är mammaledig två dagar i veckan till och med denna veckan. Vi tar inte ut föräldrapenning för samma barn så på det viset kan vi båda ta ut. Ja, jätteskönt!

   Svara
 1. C

  Det är lätt att skriva för mycket på att göra listan, och sen känna att man ligger efter och bli stressad. Ville mest bara peppa dig att göra den mer realistisk, och över flera dagar, för då är det en mycket skönare känsla när kvällen kommer. Och får man tid över kan man kryssa av något från kommande dag(ar) tom 🙂 Bara ett tips som hjälper mig att faktiskt se det jag gjort och inte bara det som är kvar 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Du har helt rätt! Jag tror det var du som tipsade om det i höstas och jag mådde faktiskt mycket bättre när jag följde ditt tips. Jag ska försöka bli lite bättre på att planera realistiskt 🙂 Tack!

   Svara
   • Emma - På Smällen!

    Hehe! Nej, jag tog det inte som tjat, snarare som en bra påminnelse och jag ville mest skriva att jag nu kom ihåg ditt tips från i höstas och att det faktiskt hjälpte 🙂 Jag behöver bli påmind ibland så sluta aldrig 🙂 Kram!

 2. Sandra

  Koppning är mitt tips mot onda knutar i ryggen. Min massör gör det i samband med massage. Gör ont först och sen känns det som om det onda smälter bort. Toppenbra tycker jag. ??

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh tack så mycket för tipset! Har du nån aning om revolving är samma sak som koppning eller är det två olika saker? Jag kan stå ut med ont när jag vet att det blir så mycket bättre som det blir 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här