Människor som förstör

Jag är en person som vill tro gott om andra människor, dels för att jag tycker att man bör göra det om det inte finns anledning till annat och dels för att det är enklare. Det är enklare att tycka om människor än att inte göra det. Det tar mer energi att ogilla människor och det gör en själv olyckligare. Jag utgår alltid från att andra har goda avsikter med sina handlingar precis som jag har, men efter den här helgen… asså jag vet inte ens vad jag ska säga! Det finns onda människor, onda människor som är ute efter goda människor. Onda människor som kommer göra allt i deras makt för att förstöra för lyckliga människor.

Om jag inte bloggar lika mycket dom närmaste dagarna så vet ni varför. Jag måste plåstra ihop den skadan som en ond människa har orsakat oss.

Relaterade Inlägg

26 Kommentarer

 1. Kristin

  Fy det låter ju fruktansvärt 😔 Jag har aldrig förstått mig på människor som medvetetet vill såra och skapa drama 😔 Hoppas det känns bättre för dig/er snart ❤️❤️

  Svara
 2. Daniela

  kram gumman, förstår dig precis. Är som du, tror gott om alla. är kanske lite naiv när det kommer till det. vet inte hur det är med Jari, men Victor är precis tvärtom och tror typ ont om alla. Har nåt med uppväxten i Brasilen att göra. I bland önskar jag att jag var lite mer som honom men vill se gott hos alla. Hoppas inte detta som har hänt dig gör dig bitter och negativ utan att du fortsätter vara ditt sprudlande glada jag 😘

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Ja det stämmer bra det! Jair är misstänksam men han har ganska ofta rätt också. Jag tror att alla är snälla medan han ser igenom dom. Tack jag ska inte låta mig förändras pga idioter!

   Svara
 3. Tessan

  Stor kram till dig. Vad som än hänt så fortsätt lev och tänkt som du gör. Jag väljer också att tro gott om alla tills motsatsen bevisats och det har ju gjort ont ibland. Men jag tror ändå att man mår bättre av det i längden.
  Det är ändå bara sitt eget betende man kan ta ansvar för!!
  KRAM Tessan

  Svara
 4. Nilsa

  Har alltid beundrat er som bloggar. Tänkt också på att du alltid är väldigt öppen och glad, själv är jag väldigt försiktig av mig men det betyder inte att jag tror illa om andra eller att jag är otrevlig.
  Det fula Trollet har alltså hittat dig och vrider sig nu i avundsjuka och ilska eftersom bloggen är läsvärd med väldigt intressanta ämnen.
  Gäller arbetsmiljölagen eftersom du utsätts för kränkande behandling under ditt arbete med bloggen?

  Svara
 5. Gittan

  Usch, har vissa människor inget samvete? Vad vinner man på att vara elak? Jag kommer nog aldrig förstå mig på mänskligheten. 😢
  Ta hand om er 💕

  Svara
 6. Elin

  Lite OT men jag kom å tänka på din och den andra bloggaren från Göteborg, eran vänskap om detta Har något med det att göra? Ni hängde väl otroligt mycket förr, Thaimorsan kallades hon väl? 🙂
  Är det inte så så rätta mig såklart om det är fel, Men jag har sett mycket sån skit nu det senaste, tråkiga bråk,attityder osv mammabloggar emellan. När man egentligen ska stötta, hylla och framhäva det fantastiska vi gör;att vara dem bästa mammorna vi vill.
  All kram till dig iallafall

  Svara
  • Nazima

   Jättetråkigt! Både jag och min man vill tro gott om alla och ibland har det slagit tillbaka för att man är ”för snäll & generös ”. Folk som utnyttjar att man delar med sig men inte vill dela med sig tebax.

   Jag tycker det blivit lite tråkigt stämning i bloggvärlden numera. Allt handlar endast om hur många likes man får , hur många följare samt all hets kring att jaga samarbetspartners osv.
   Jag har helt lagt ner den fokusen nu och koncentrerar mig på det som är kul, dvs fotografer och skriva.
   Jag har ochså tänkt på det att du och Thaimorsan inte verkar hänga med varandra längre, inte för att jag har med det att göra, dock, men visst ni arrangerade lite event ihop och så? Det var innan jag började få i inbjudningar / förfrågningar om att gå på bloggevent.

   Hursomhelst hoppas jag att du och familjen få må bättre och tänk på alla oss som uppskattar dig och bloggen, för vi är väldigt många som gör det.
   Kramar❤️

   Svara
   • Emma - På Smällen!

    Gud vad jag känner igen mig! Jag är också väldigt generös av mig och jag tänker ofta att jag kommer få igen det, kanske inte just av den personen som jag varit generös mot, men jag tänker att jag får bra karma eller nåt sånt. Men när personer man hjälper vänder en ryggen, nej, då blir man bara så besviken. Jag tycker också att det är tråkig stämning, mycket falskhet, köpa följare och skitsnack. Gud förbjude om det går bra för någon, då snackas och ljugs det om den personen nästa dag, avundsjukan är såpass påtaglig. Vad härligt att höra att du har hittat en balans i vad som gör dig glad och lycklig. Jag har också gjort det, jag kör mitt eget race och låter inte andras avundsjuka bita mig längre.

    Tack fina du för dina ord! Det betyder massor för mig! Kram! ❤

  • Emma - På Smällen!

   Nej, detta har inget med henne att göra. 🙂 Men annars håller jag med dig, det är inte bara mellan mammabloggare, så fort det går bra för någon så blir det massor av skitsnack, misstro och utfrysning. Jag åkte på den stora kängan när jag startade företag och började leva på min blogg, så mycket skitsnack det blev :’-( Håller verkligen med! Vi borde hylla och framhäva varandra istället! Kram!

   Svara
 7. E

  Riktigt tråkigt att höra. Vill skicka lite extra energi och omtanke, du verkar verkligen vara genomgod. Fortsätt sprida din positiva energi, den kommer tillbaka! 💫

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här