Lucka 12 är öppen!

Godmorgon kära läsare!
Denna morgon öppnar vi lucka 12!

 

Lucka 12

 

I dagens lucka hittar vi 4mom.se som tävlar ut ett presentkort på 300 kr i deras webbshop! Handla det du behöver under in graviditet eller när din skatt har kommit ut. 4mom.se har graviditetskläder, amningskläder, amningskuddar, bärsjalar och mycket annat!
 

20131212-003912.jpg

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se
 • Utslagsfråga: Hur många kuddar har vi hemma som används? (Alla kuddar räknas!)
 • Kommentera inlägget och motivera varför just du ska vinna presentkortet!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

36 Kommentarer

 1. Cissi

  20 kuddar gissar jag på!

  Att få vara fin trots mage, bristningar och levande matmaskin. Med barnen tätt vore det helt underbart att få vinna lite fint att klä den lilla magen med – och unna mig själv något för en gångs skull

  Svara
 2. Niki

  Jag gissar på att ni har 12 kuddar! Jag skulle ge presentkortet till min svägerska som är gravid med sitt andra barn. Amningen gick inte så bra sist så kanske kan något nytt amningsplagg hjälpa med nästa bebis 🙂

  Svara
 3. Karolina

  Jag gissar på 12! Vi ska på bröllop 1/2 och har verkligen ingenting att ha på mig! De flesta klänningar kommer jag inte i än efter graviditeten och de få jag kommer i är inte amningsvänliga. Så det skulle vara toppen med ett bidrag till en klänning. Vore så skönt att kunna köpa något fint och praktiskt och slippa oroa mig för att inte ha något att ha på mig.

  Svara
 4. Marie Alvas mamma

  Jag tror ni har 8 kuddar. Jag önskar jag vinner så jag kan köpa ett snyggt amningsplagg som jag aldrig haft råd med. /Marie Sjöström

  Svara
 5. Tilde

  Jag gissar att ni har 18 kuddar hemma!

  Det skulle kännas bra att få unna -och piffa till sig och känna sig fräsch i något nytt, amningsvänligt festligt plagg inför jul och nyår! Det är så viktigt att känna sig bekväm, samtidigt som man får känna sig lite snygg för en gångs skull! Annars prioriterar man ju sin bebis, alla gånger såklart, men man får inte glömma bort sig själv helt och hållet 😉

  Håller tummarna, kram!

  Svara
 6. Viktoria E

  Jag gissar på 16 kuddar.

  Jag har precis fått veta att jag är gravid igen min son är snart 6 månader så det blir tätt.. Jag behöver ett par träningsbyxor så jag kan fortsätta träna som gravid. Eftersom jag ska gifta mig vill jag vara i nån slags form även om jag är gravid 🙂

  Svara
 7. Nathalie, mamma till Alissa

  Jag gissar på 14 kuddar 🙂
  Jag är i stort behöv av gravidkläder men har inte pengarna till det. Därför hoppas jag vinna 🙂

  Svara
 8. Joanna Doweyko

  Jag gissar på 13 kuddar!

  Jag har precis gått in i vecka 22 och mina kläder börjar sakta men säkert inte passa längre. Presentkortet hade jag använt för att börja bygga upp en gravid-garderob med snygga kläder som inte bara är mysbyxor och långa linnen från H&M.

  Svara
 9. Lina Eckerström

  Jag tror ni har 17 kuddar.

  Har tipsat på bloggen tidigare !

  Fick mitt andra barn för snart 7 veckor sen så presentkortet hade definitivt kommit till användning. Funderar på att köpa en bärsjal då jag har en riktig ”kängru bebis”. Behövs två fria armar när jag även har en 2,5-åring hemma.

  Svara
 10. Jessica

  Jag gissar på elva kuddar! Jag hade handlat hem snygga amningskläder eftersom plånboken tyvärr inte räcker till det:/

  Svara
 11. Emma Johansson

  Jag gissar på 11 kuddar 🙂

  Det skulle underlätta så mycket för min nästa graviditet om jag har fler gravid/amningskläder än vad jag hade nu när min son var liten.
  Skulle behöva fler amningkläder!
  Hoppas på tur!

  Svara
 12. Anna

  Jag tror ni har 10 kuddar hemma. Då räknar jag kuddar i docksängar också och alla små.

  Jag vill vinna eftersom jag har en sån jävla rutten otur, jag skulle till och köpa nya gravidkläder, för jag är för fet för vanliga kläder nu mer.
  Självklart börjar butikens brandlarm tjuta och jag måste lämna allt och rusa ut. Tappade liksom sugen sedan att gå tillbaka och fortsätta handla. Jag är ju inte smidig längre…. Så kunde jag slippa prova i en trång provhytt där endast halva jag får plats men ändå få nya kläder så skulle jag bli evigt tacksam. Till och med min man säger att jag måste snygga till mig… ://

  Svara
 13. Jenny Olsson

  14 kuddar

  Skulle vara härligt med lite nytt i garderoben nu när magen växer.
  Det börjar bli väldigt smått…

  Svara
 14. MariaM

  13 tror jag! Jag hoppas vinna detta presentkort för att köpa en fin julklapp till min syster. Hon fick en liten flicka igår och ska snart komma hem från bb. Efter en sån prestation förtjänar man lite lyx 🙂

  Mvh Maria

  Svara
 15. Caroline, 20 och blivande tvåbarnsmamma!

  Jag gissar på 9 kuddar! 🙂
  Jag hoppas vinna så jag kan köpa lite amningskläder, jag ägde som jag sa igår inga till Elias, men den här gången hoppas jag att jag ska ha bekväma och funktionella kläder som kan underlätta en hel del! 🙂

  Svara
 16. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Jag gissar på att ni har hela 30 kuddar hemma!
  Med detta presentkort skulle jag köpa kläder till min vän, är säker på att det skulle uppskattas!

  Svara
 17. Alisa

  Gissar på 14.

  Det hade varit kul ett vinna för då skulle jag anlänt present kortet och beställt något till min syster som precis blivit mamma, jag själv har en son på 3 månader men skulle vilja överraska henne för hon har haft både en kämpig graviditet och förlossning

  Svara
 18. Mari B

  Jag vill vinna detta då en ny garderob behövs. och vem förtjänar inte en sådan 😉
  jag gissar på att ni har där hemma 23 stycken kuddar.

  Svara
 19. Sanna

  Gissar på 15 stycken kuddar.

  Skulle gärna vilja överraska min bästa vän med detta presentkort i julklapp. Hon väntar nu en liten till och lite snygga och bekväma kläder vore ju passande då.

  Kram Sanna

  Svara
 20. Jeanette

  Jag har tipsat om din julkalender till höger i min blogg under ”bra tävlingar”.

  Jag gissar på 15 stycken!

  Jag vill gärna vinna detta till min underbara väninna!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här