Långweekend på Leksands Sommarland

– Inlägg gjort i samband med pressresa med Leksands Sommarland –

Idag är det min första semesterdag! Jag har längtat så mycket och nu sitter jag här och har 5,5 veckor semester framför mig. Så underbart! Jag älskar att starta semestern med någon rolig aktivitet och sen ta det lite lugnare i slutet på semestern. Förra året började vi semestern med en weekend i Danmark, i år börjar vi semestern med en långweekend på Leksands Sommarland! Ja, vi är faktiskt redan på väg!

img_8280
img_8281

Det är Sanna och Christina på Unga Föräldrar som har bjudit in oss på den här resan. Vi kommer tillsammans med Sanna, Christina, Trettonbarnsmamman Mirka och Annika – Drömmen om 11 barn tillbringa fyra dagar på Leksands sommarland och bo i stugorna på Leksands Strand. Jag, Ian, Lucas, Isadora och min kusin Ida gick på tåget halv åtta imorse och nu är det mindre än 2 timmar kvar av resan dit 🙂 Det här ska bli sååå spännande!!

Barnen är så exalterade så trots att vi var uppe svintidigt imorse så kan dom inte komma till ro och sova en liten stund på tåget. Isadora är så trött att hon till och med åt ostbågar med stängda ögon! Men nu somnar hon säkert när som helst 🙂

Den här resan kom väldigt lägligt för oss eftersom juni blev en riktigt tuff månad för mig och min familj. Den ena motgången efter den andra och nästa vecka ska min älskade mommo begravas. Varje dag fattas hon och jag tänker ofta på saker som jag hade velat ringa och berätta. Den här resan blir en liten paus i all sorg. Jag behöver det och jag känner även att barnen behöver det, framför allt Lucas. Lucas blir så ”stor” när jag är ledsen. Jag är glad och stolt för att han är så empatisk, men samtidigt känner jag att han påverkas väldigt mycket när jag är ledsen. Nu får han en liten paus från att vara stor och kan leka och busa precis så som barn ska göra 🙂

Jag kommer uppdatera resan på instastories så kolla gärna in där om ni vill följa oss ”live” 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Elin

    Har Ian klippt håret? 😀 Va roligt att ni åker dit! Då passerar ni oss som bor i Uppland! 😊 Leksands sommarland är kul!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här