Jag fick det!

Idag har varit en annorlunda dag på jobbet. Jag jobbade som vanligt med headhunting men efter halva arbetsdagen fick jag och några kollegor uppgiften att åka till IKEA och handla grejer till en lägenhet som vi hyr åt en konsult som ska komma hit och jobba. Vi handlade allt från glas och tallrikar till säng och matsalsbord.

När vi var klara med det och hade burit in alla möbler i lägenheten så åkte vi vidare till Systembolaget för att handla dryck till fredagens afterwork. Det ser ut som det kommer bli en riktigt kul afterwork, i alla fall om man tittar på spritvagnen… haha! Hela kalaset gick på så mycket som 7000 kr! Tyvärr ska jag inte vara med på afterworken. Lucas fyller ju år och så har jag ju vit månaden denna månaden så det blir ingen fest för mig 😛

Precis innan vi gick in till Systembolaget så ringde en av konsultcheferna och frågade vad jag gjorde. Jag svarade som det var, att jag var på Systembolaget och då kontrade han genast med att jag skulle köpa en champagneflaska också. Jag fattade direkt, jag fick jobbet! Jag fick jobbet som jag så gärna ville ha!!! Konsultchefen var jätteglad och berättade att det hade varit två starka kandidater förutom mig, men att min personlighet och entuasiasm gjorde att jag fick jobbet. Jag blev så himla glad att höra detta! Det kändes så kul att få jobbet för att jag som person är perfekt och inte för att jag har jobbat med detta innan som dom andra kandidaterna verkade ha gjort. Jag kommer börja redan på onsdag nästa vecka och jag kommer få jobba 75% till efter sommaren. Det kunde verkligen inte blivit bättre! Jag är så himla lycklig!

Efter detta åkte jag in till stan för att lämna in min iPhone som tar lila och gröna bilder. Ja, den är hemsk! Jag köpte den för ett år sen men kameran har aldrig funkat som den ska så nu lämnade jag in den. Jag hade givetvis glömt att säkerhetskopiera så nu förlorade jag en massa saker. Jag hoppas verkligen inte att jag har förlorat något viktigt. Dom flesta bilderna har jag i tagit med kameran så dom har jag inte förlorat i alla fall.

Det jobbigaste med att lämna in mobilen blev att jag fick en lånetelefon som är helt värdelös och dessutom så förlorade jag mitt bank-id och inloggning till min bank! Alltså bajskorv! Jag har ingen dosa eller kod eller nånting för att logga in på banken så imorgonbitti måste jag åka till banken. Tänk att man kan bli så handikappad utan en smartphone! I butiken sa dom att det skulle ta 2-3 dagar men inte ens så kort tid kan jag överleva utan en smartphone så nu har jag lånat min gamla iPhone 5 av Ian. Han får ha Jairs gamla samsung så länge.

Förutom allt detta så har jag även hunnit med ett spinningpass med Antonia idag 🙂 Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Eller ja, jag ligger ju faktiskt redan i sängen så det är ju bara släcka ner och blunda 🙂 Ses imorgon!

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här