Jag är inte så galen som jag ser ut!

Alltså mina grannar måste tro att jag tappat det fullständigt! Haha! Igår när jag skulle fixa dinosaurieboet så behövde jag lite kvistar och därför gick jag ut kl 22.30 iklädd träningskläder och ansiktsmask (pga en gigantisk finne i pannan) och klippte i vår häck med en kökssax. När jag står där och klipper och sliter i häcken så kommer grannen ut för att rasta sin hund. Han tittar frågande på mig där jag står och jag förklarar nervöst att jag inte är så galen som jag ser ut, jag ska bara ha lite kvistar till ett dinosaurienäst eftersom dinosaurierna ska få ungar inatt…  ?? Om han inte redan tappat allt sitt hopp på mig så gjorde han definitivt det nu för direkt efter detta kom frågan ”Hur är det?” ? Han måste tro att jag är helknäpp! Men jag bjuder på den haha! Det är kul att vara lite tokig 🙂

Har ni någon liknande historia där ni har gjort bort er eller verkat lite knäpp? Dela med er! Jag behöver skratta 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Sandra

  Hahaha alltså jag skrattar så jag gråter! ? Det var utan tvekan det roligaste jag läst på väldigt väldigt länge.

  Svara
 2. Nina

  Hahahaaaa! Sjukt roligt!
  Jag har gjort mycket tokigheter men min hjärna är fullt upptagen av min inre bild av dig med kökssaxen klippandes i häcken. 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här