Isadora 7 veckor idag

Idag blev Isadora 7 veckor gammal. Hon är fortfarande en oerhört snäll bebis som nästan bara sover. Det händer ofta, senast idag, att jag för en sekund glömmer bort att hon finns. Idag så slamrade jag massor med diskmaskinen när jag höll på att plocka ur den och då tänkte jag i mitt huvud ”det är lugnt, jag behöver inte oroa mig för att väcka någon för Lucas är ju vaken”.  Lucas rum ligger vägg i vägg med köket så man måste jämt tänka sig för när man håller på där när han sover, men Isadora glömde jag helt bort. Fast det är ju bara bra att hon sover så bra trots ljud 🙂

Ett annat exempel är när min moster och min kusin var här och fikade så sa min moster plötsligt:

”Och hon ligger bara där, helt bortglömd”

”Vem?”, tänkte jag och vände mitt huvud åt det hållet som min moster nickade och då fick jag syn på Isadora som satt i ett hörn och sov i babysittern. Haha! Ja, det är nästan lite läskigt när man kommer på sig själv.

Vi fick bort nästan all skorv häromdagen, men det har kommit lite till så vi får göra om proceduren lite då och då. Isadora blev inte alls så flottig i håret som hon brukar bli av ett vanligt oljebad, jag funderar på om det var för att jag hade miniderm i håret också? Det blev nästan lite schampoo-aktigt när jag skulle tvätta ur minidermen med babyoljan som jag hällde på hennes huvud när hon var i badet.

Isadora är just nu i sitt andra utvecklingssprång. Jag tycker inte att det märks av på hennes humör, men det kommer mer om det i ett inlägg inom kort 🙂

  

Bodyn är från Noa Noa Miniature och finns att köpa på 

/inlägget innehåller reklam

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Casssandra

    Lilla goding! Vad olika det är. August sover en hel del men han är även vaken väldigt långa stunder – ett par timmar och ska aktiveras en del med leksaker och ögonkontakt/leenden. Är också i andra utvecklingsfasen märker det lite på att han vill amma och vara mer nära + att det märks att han ser ex mönster och sådant nu. 🙂 Annars är vi ganska förskonade.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här