Inte ensam

Idag skiner solen på Göteborg och det känns som våren är på ingång. Jag är sjuk och sitter hemma med två snoriga och hostiga barn. Victor har varit iväg och köpt hostmedicin och alvedon till barnen och bytt däck på min bil eftersom det satt en stor skruv i ett av mina däck. Jag är så tacksam över att inte vara ensam med allt längre, särskilt dagar som denna!

Sen Victor kom in i mitt liv så är det som en enorm tyngd har lyfts från mina axlar. Han stöttar mig i både stort och smått och påminner mig gång på gång om att jag aldrig mer kommer vara ensam med något (om jag inte vill såklart). I början hade jag svårt att ta in det han sa eftersom jag inte vill vara ”jobbig för honom”, men han har verkligen bevisat att han menar allvar. Jag känner mig så lättad över att inte vara ensam. Jag kan bokstavligen känna hur mina axlar sjönk flera meter när han kom in i mitt liv. Jag har nog varit mer stressad över min situationen än vad jag har trott själv, men nu kan jag äntligen leva utan stress för jag är inte ensam.

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Elin

  Så skönt! Förstår att sånt med ex. Bilen vart jobbigt. Jag har bortskämd med pojkvänner som hjälpt till.

  Svara
 2. Pega

  Så vänligt av viktor och ödmjuk som verkligen tar hand om er.

  Du som kommentera under. Jag förstår och jag var kritiskt men jag vill ej tro illa om allt o alla. Jag valde dela min oro med Emma själv och trygg kan man aldrig bli men däremot känner jag Emmas ord är starka. Hon har verkligen inte känt så stark trygghet o kärlek och detta är inte bara hennes ord utan har man följt emma så vet man det är hon o barnen varit ensamna trots hon hade en sambo som knappt var där för dem.

  Bara du är LYCKLIG emma så är jag det.

  Tack för att du förlåtit mig och jag vågar stå för idioten jag var som skrev på fult sätt istället för att fråga snällt.

  Så fråga emma Privat så kanske hon kan förklara mera

  All kärlek

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här