Ingen dag är vanlig dag

Ingen dag swishar förbi som en helt vanlig dag längre! Igår kom Victor hem med blommor och vi bokade en resa till Spanien och ytterligare en resa i oktober. Jag älskar mitt liv ❤️ Jag är så lycklig över att jag äntligen funnit rätt. Jag har kämpat i så många år och nu äntligen behöver jag inte kämpa mer. Jag har någon som stöttar mig igenom både stort och smått.

Och det här med att få blommor… Får ni det ibland utan någon särskild anledning? Jag har aldrig fått det innan, knappt ens när jag skrivit det på inköpslistan… haha! Jag har aldrig blivit så här uppvaktad eller uppskattad förut ❤️

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Malin

  Härligt för dig!
  Ja jag får ofta blommor utan nån speciell anledning. Senast igår fick jag tulpaner.
  Fast vi varit tillsammans i snart 18 år och gifta i drygt 17 år så uppvaktar han mig och jag får dagligen höra hur underbar jag är, hur fin jag är, att han älskar mig mm.
  Det är ett tips jag har att aldrig sluta uppvakta och ge varann komplimanger.
  Ett annat tips är att aldrig sluta röra vid varann i vardagen.
  Vi går inte förbi varann som främlingar som jag tyvärr ser att många gör.
  Utan vi ler mot varann, vi kramas, pussas, rör vid varann.
  Så fortsätt se varann och visa det, då har ni en bra grund att stå på och slentrian håller sig borta.
  Lycka till!

  Svara
 2. Josse

  Låter så beklämmande på nåt vis, att inte ha upplevt några kärlekshandlingar i tidigare relation, oavsett om det handlat om blommor, choklad, äventyr (vilken gåva som helst) eller bara kramar och visad omtanke. Så ledsamt. Vi har varit tillsammans i 11 år och precis kämpat oss igenom en jobbig period igen. Att ha varit tillsammans länge och gå igenom mycket är absolut utmanande och nåt man ständigt får jobba med.

  Men för att fortsätta på din tråd så ger vi alltid blommor med jämna mellanrum, okej kanske inte varje vecka men åtminstone nån gång varje månad. Men min sambo jobbar också med prydnadsväxter och har ett allmänt intresse medan jag bara älskar själva grejen av blommor och det gör mig glad, oavsett vem jag köper till. Om det är av omtanke till sin nästa, sina barn eller inte så uppskattar vi det allihopa. För mig där jag står i livet idag betyder den yttersta omtanken att när livet går på slentrian och saker inte är lika spännande – att man då fortfarande tar sig tid att se på varandra, prata med varandra och faktiskt lyssna på vad man har att säga. Höra en och bekräfta det. Det är ju så himla lätt att bara tappa tråden med varandra när livet spinner på och andra tar fokus från relationen man har med sin partner. Det betyder så extremt mycket när familjelivet upptar allt annat liksom – att bli hörd, att bli sedd. Så himla fint att du äntligen känner att du är där i livet.

  Svara
 3. Karolina

  Det händer minsann ibland att maken kommer hem med blommor 💐 Och ofta när han vet att man behöver det som mest. Härligt för dig att få bli lite bortskämd 😊

  Svara
 4. Sara

  Blir så ledsen mitt i all din lycka över hur Jair verkar varit en jävla skitstövel! Ursäkta språket. Min sambo är inte en som kommer med blommor utan anledning men kärlek upplever jag ändå. Så glad för din skull att du hittat rätt. Nyfiken på om du aldrig tänkt innan att något inte står rätt till? Känns som du har fått rodda i allt när du och Jair var ett par?! Hoppas du inte tar illa upp. Bra att du har en stöttepelare nu!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här