Idag ska jag lära mig om krockar!

Idag ska jag åka på utbildning till krockskyddinstitutet i Linköping tillsammans med Axkid! Jag har längtat efter det här väldigt länge, såpass länge att jag knappt vågade somna igår pga rädslan att försova mig! Jag är väldigt intresserad av barnsäkerhet och vill lära mig så mycket som möjligt och hoppas på att kunna förmedla det jag lär mig till er läsare. Bilbarnstolar och barnsäkerhet är något som jag tyckte var svårt och krångligt innan jag blev ambassadör för Axkid. När jag blev ambassadör så fick jag en rivstart in i världen av bilbarnstolar och plötsligt kändes det varken svårt eller krångligt längre. Jag bestämde mig då för att jag ska skriva om allt som ni läsare kan tycka är svårt eller krångligt. Jag vill att min blogg ska hjälpa alla som tycker det är här är krångligt och det är också därför som jag skriver om skillnader mellan bilbarnstolar och vilka regler och riktlinjer som gäller. Om det är nånting som ni undrar så är det bara att kommentera 🙂 Jag svarar alltid på alla kommentarer!

Om ni undrar något om krockar, krocktester eller liknande så ska ni passa på att bomba mig med frågor idag! Idag kommer jag träffa människor som är experter på allt vad krockar heter!

Bild från kick-offen för snart 2 år sen

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Jessica

  Så intressant o få vara med!
  Jag fundera på den framåtvända stolen, hur viktigt är det att det är en stol med sidoskydd osv? Eller är det viktigaste att bältet hamnar tillräckligt långt ner från magen? Fungerar det med bilkudde (iaf kortare sträckor) om barnet är ca 130 cm/drygt 30kg/7år? Hur lång (även vikt) kan man vara i de framåtvända stolarna? Skadas materialet lika lätt i de framåtvända också så man inte bör köpa begagnat då man inte alltid ser en krockskada på utsidan på en stol?

  Svara
 2. Stina

  Off topic, men kan du inte uppdatera hur vardagen är nu? 🙂 hur länge går barnen i förskolan & vem hämtar och lämnar? Går det bra för Isadora? 🙂 kram

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här