Högt tempo

Just nu är det högt tempo på vardagen här hemma. Det är så mycket som ska klaffa nu dom närmaste veckorna. Idag flyttar min mamma ut från vår gamla lägenhet, men flyttfirman som skulle kommit klockan 8 hade fått problem med lastbilen så dom skulle komma senare, men har fortfarande inte kommit. Imorgon har jag anlitat Eken Städ som kommer och gör flyttstädningen. Min mamma satt i en hel vecka och letade efter flytt- och städfirmor, men att hitta pålitliga städfirmor var rena projektet, dom flesta har fått väldigt dåliga recensioner för sina flyttstäd. Tur att jag har testat Eken Städ förut för dom kan jag verkligen säga att jag litar på, noggrannaste och bästa servicen när det kommer till städning.

Idag har jag suttit och ringt runt till olika banker och bokat tid för att prata lån. Jag känner mig lite nervös nu faktiskt. Vad händer om allt inte klaffar? Tänk om lånet inte går igenom, tänk om flyttgubbarna inte dyker upp hemma hos min mamma, tänk om något strular…. usch vad nervöst!

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Åh vad kul att höra! Jag kommer också anlita dom sen när jag börjar jobba igen. Nu som föräldraledig så får man ju leva på lite mindre pengar än vanligt och då får jag städa själv istället. Men Eken Städ är den trevligaste och mest professionella städfirman som jag har testat. 🙂

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här