Hemmamys, workshop och kyrkoval

Idag har jag och barnen varit hemma nästan hela dagen. Isadora var lite grinig i förmiddags, antagligen pga av tänderna så vi ställde in vår playdate, men vi planerade en ny nästa söndag istället. Isadora sov ganska länge så jag och Lucas tog det lugnt på soffan. Han kollade på Svampbob-filmen och jag redigerade vloggen som kom upp förut idag.

När det var dags att äta så gick jag in i köket och upptäckte att allt bröd var slut och eftersom det är det enda som Lucas äter till kvällsmat så blev det lite stressigt. Jag skulle iväg på bloggworkshop som började klockan 16 och det betydde att jag plötsligt bara hade en timme på mig att äta, ge barnen mat, sminka mig, åka till affären, handla och sen komma tillbaka innan jag skulle iväg igen. Mission Impossible! Jag fick helt enkelt väcka Jair och sen köra honom och barnen till affären och sen fick dom ta bussen hem. Dålig planering av mig, men jag känner att min skalle är så full med saker just nu att en sån liten enkel sak som att köpa bröd faller bort.

På workshopen så var det som vanligt många inspirerande influencers, bloggare och instagrammare – vi kunde inte riktigt enas om vilken kategori vi alla tillhör, men jag tycker att alla som håller på med fler än en kanal är influencers. Vi ska få en lista med alla bloggare/instagrammare som var med på workshopen så att vi kan länka till varandra. Det var många nya bloggar och ansikten så tills dess nämner jag ingen för då blir ingen glömd 🙂

När jag kom så åt vi kvällsmat på en gång för att vi skulle hinna till vallokalen innan röstningen stängde. Lucas tyckte det var jättespännande och få vara med och slicka kuvert och lämna in. Han ville gärna rösta själv och blev alldeles glansig i ögonen när jag sa att man måste vara 18 år för att rösta så efter flera försök där jag sa att vi kunde rösta tillsammans (jag vill helst vara ärlig), så sa jag ”Här, lägg detta i kuvertet och slicka så är det din röst”. Han var dö-stolt när han lämnade in dom tre kuverten 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Nilsan

  Vad bra av dig att skriva om kyrkovalet! Rent allmänt är det väldigt dålig kunskap om kyrkovalet, hur och vad man röstar på. Det glädjer mig att du väljer att skriva ett bra inlägg och låta oss se att Lucas får ”vara med och rösta”.
  Ha en fin dag i dag familjen..

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh vad glad jag blir att du berättar att du uppskattar det. Jag hade tänkt tillägna ett helt inlägg till det egentligen men så tänkte jag att det kanske är tråkigt att läsa om. Det är superbra för mig att få höra vad som uppskattas 🙂 detsamma! ❤

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här