Fota barnen när dom inte vill

Ni kanske har märkt att Isadora är med på fler bilder än vad Lucas är, särskilt på min Instagram. Det beror på att Lucas inte har velat ta bilder under en ganska lång tid. Han har nästan hela sitt liv varit en linslus, men för cirka ett år sedan så var han plötsligt inte intresserad av att vara med på bilder länge. Jag tror han tröttnade på sin jobbiga mamma som tar kort så fort han gör något nytt. Haha!

När Lucas inte vill vara med på bild så respekterar jag alltid det och om jag råkat ta någon bild innan han hann säger nej så tar jag alltid bort den. När vi var i Brasilien så ville Lucas se bilder på min telefon och jag visade honom alla bilderna på mitt instagramkonto. Han scrollade glatt igenom alla bilderna, men upptäckte snabbt att det inte finns så många bilder på bara honom och dom han är med på så tittar han inte in i kameran. Han frågade mig varför och jag svarade som det var, att jag inte tar bilder på honom när han inte vill och då finns det inte så mycket bilder att lägga upp. Efter det så förvandlades han till linslus igen 🙂 Min lille Lucas 🙂

Den här underbara bilden här nedanför var det Lucas som bad om att få ta! Jag bara älskar den! Det var Ian som tog den 🙂 Ian kommer ha mycket tid med våra barn framöver så om ni vill se mer vad han och barnen gör på dagarna så kan ni kika in på hans Instagram @ian.valansuela

Visst är det en underbar bild på Lucas och Isadora! 

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Ian gillar Sverige och har sagt flera gånger att han vill köpa ett hus här 🙂 Han tycker människorna här är väldigt snygga, snyggt klädda m.m. och att allt här är väldigt chic 🙂 Han blev imponerad över hur jag betalade räkningarna på telefonen med mobilkameran, självscanningen i mataffären, automatiska spolarknappen på toaletten på flygplatsen, att man får slänga toapapper i toaletten etc etc. Jag ska skriva ett inlägg om detta tänkte jag 🙂

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här