Först till kvarn på Beauty Sale – upp till 80% rabatt!

– Samarbete med Matsmart –

Här kommer kanske mitt bästa Matsmart-tips nånsin! Matsmart har kommit över stora partier med massor av perfekt smink från L’oreal och Maybelline, Mavala m.m. Jag har såklart passat på att handla redan 🙂

Jag måste passa på att tipsa om mineralpudret som jag använder, det är nämligen också med på utförsäljningen 🙂 Det är snällt mot känslig och acnebenägen hud eftersom det låter huden andas och dessutom täcker väldigt bra 🙂 I princip alla mina vänner som varit med när jag sminkat mig har imponerats över hur bra det täcker på min hy som är såpass ojämn i hudtonen. Ni hittar den HÄR!

Här är en bild på mig före och efter att jag har sminkat mig. Ser ni hur bra det täcker? Jag använder alltså inget annat än mineralpuder för att täcka finnar och ojämnheter 🙂

Bilden är några år gammal och tagen innan jag hittade helt rätt bland alla hudvårdsprodukter. Det kommer ett inlägg om vad för produkter jag använder snart 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här