Fjärilar i magen!

Idag börjar jag jobba på det där jobbet som jag så gärna ville ha! Jag är så himla glad! Jag har till och med fjärilar i magen! Haha! Nu är jag alltså Project Assurance Manager <- alltså det låter så himla fint 🙂 Och lägg till egenföretagare och influencer på det. Jag kan inte ens fatta att det är mig jag skriver om. Haha! Nej, men nu gäller det att brösta upp sig. Jag är duktig på att skratta bort min erfarenhet och mina kunskaper, men istället borde jag stolt visa upp vad jag kan. Jag gillar inte att skryta och därför blir det automatiskt att jag förminskar mig själv. Ibland låtsas jag till och med att jag inte kan för att få någon annan att känna sig bra. Det är en bra egenskap att kunna göra så när man bygger relationer, men på en mansdominerad arbetsplats så kan det ibland vara bra att göra ett självsäkert första intryck.

Det som känns roligast med att börja jobba igen är att träffa nya människor. Den senaste tiden har jag umgåtts mycket med andra influencers på gott och ont. Jag klickar med dom allra flesta och det är verkligen kul att prata med andra som delar samma intresse, men jag märker också av avundsjukan mer och mer. Avundsjukan föder elakt skitsnack och tillslut vet man inte vem som vill vara ”kompis” på riktigt… Vem vill umgås för att kemin stämmer och vem vill umgås för att dra nytta av en och kanske hugga en i ryggen imorgon? Bloggvärlden har gett mig flera underbara vänner, men det är också skönt att umgås med människor som inte ens vet vem Blondinbella är… 🙂

Foto: Fotoliselotte

Nu ska jag åka iväg till jobbet! Kika in lite senare för att se hur det har gått 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Anke

  Lycka till! Du kommer klara det galant 🙂
  Är det på VCC igen, fast kanske annan avdelning (nu låter jag helt creepy men vi var på powertrain samtidigt, 2015 och din throttle påverkade min resonator 😉 ångrar än idag att jag inte hittade din blogg förrän senare efter vi slutat där..)?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men åhhhh!!! Och här har jag undrat varför jag känner igen ditt namn!! Nu fattar jag varför!!! Men vad roligt att höra! Och kul att du hittade hit även om det var efteråt 🙂 Jag är på bussar nu så snart har jag varit på alla Volvo haha 🙂

   Svara
   • Anke

    Haha vad roligt ändå att du kommer ihåg mig 🙂
    Haha ja det blir väl lätt så att man kommer runt lite när man är konsult 🙂

   • Anke

    🙂

    VCE har jag faktiskt varit på, i Braås. Roliga maskiner såklart men avdelningen var inget för mig alls faktiskt.. mycket ”gubbigt och vi har alltid gjort såhär”-attityd tyvärr. Men VCE finns väl inte i Gbg eller?

   • Emma - På Smällen!

    Ja men det kan jag tänka mig. Jag tror att det är ännu större chans att det blir så i en småstad. Jag har varit på besök på VCE i Eskilstuna. Jag jobbade en del ihop med dom när jag var på Penta, men annars har jag ingen uppfattning om dom 🙂

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här