Fick inte jobbet

Jag fick inte det nya jobbet som mitt konsultföretag sökte åt mig… men jag är inte ledsen för det. Jag kände precis samma sak som chefen som intervjuade mig gjorde. Detta uppdraget hade inte passat mig. Uppdraget krävde ett stort nätverk på ett företag som jag bara har varit i 4 månader och det var 2011, snart 7 år sedan! Jag kommer bara ihåg ett endaste namn på det stället och det kan man ju inte kalla för stort nätverk haha 😛 Chefen sa att jag hade den perfekta personligheten för uppdraget så om jag fortfarande är intresserad om några år så är jag välkommen tillbaka. Det var kul att höra att min personlighet hade matchat så bra 🙂 Det är alltid en liten boost för självförtroendet att höra att man har en bra personlighet som folk gillar 🙂

Nu ska jag gå ner och äta min skink-och-pasta-sallad som är dagens middag. Jag försöker laga enkel mat som går snabbt, men efter att ha ätit detta till lunch och middag igår och lunch idag så har jag tröttnat totalt. Imorgon ska jag göra en kycklingsallad med bulgur istället och hoppas att det känns lite godare.

Ikväll har jag även tänkt att fuska liiite, men bara lite 🙂 Jag har nämligen köpt dippmix som jag ska blanda med kvarg och istället för chips ska jag dippa gurka och blomkål. Fusket blir att jag kanske äter lite för mycket nu på kvällskvisten men jag tänker att lite kvarg och blomkål kan väl inte vara så farligt. Gott ska det bli i alla fall 🙂

Brukar ni ha fredagsmys och vad brukar ni äta i så fall?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här