Eriksberg – En god historia (reklamsamarbete)

– I detta inlägg förekommer reklam från Eriksberg –

Ett av våra viktigaste sinnen är synen. Utan synen förändras allt, till och med smaken. Jag minns ett experiment som vi gjorde på vårt konfirmationsläger. Ledarna tog ut oss i skogen och det var bäcksvart. Vi fick följa några ljusmarschaller och ett rep för att hitta rätt väg. Det var läskigt men också väldigt roligt! När vi kom fram så matade ledarna oss med olika saker och vi skulle gissa vad det var vi åt. Det var kolsvart och jag minns att allt kändes obehagligt att äta för man visste ju inte vad det var. Inget var äckligt men det gick verkligen inte att känna vad det var för nåt, inte ens godisen smakade som godis.

Efter den upplevelsen så är det inte svårt för mig att tro på det som sägs i videon här nedanför, att dom flesta människor inte kan känna skillnaden på ett körsbär och en körsbärstomat med förbundna ögon. Det jag funderar på nu, är att om en tomat kan smaka lika gott som ett körsbär, vad finns det mer som jag har missat? Jag kanske skulle prova att äta med förbundna ögon i fortsättningen? Haha!

Mannen i videon berättar om sin historia när han förlorade sin syn. Det är en kraftfull historia om hur det förändrade hans liv och vad han gjorde med den förändringen. Se videon så förstår ni 🙂

– I detta inlägg förekommer reklam från Eriksberg –

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här