En julklapp som hjälper

Nu har mina armband från Lilla hjärtat-insamlingen kommit 🙂 Ni minns insamlingen för barncancerfonden som jag skrev om? Det är två tjejer från Borås som tillverkar armband och säljer till förmån för barncancerfonden. Ett armband kostar 150 kr och av det så går hela 100 kr oavkortat till barncancerfonden!!! Om ni är intresserade, kontakta lillahjartat@yahoo.se

Det skulle ju faktiskt kunna bli en riktigt bra julklapp 🙂 Eller varför inte en julklapp till förskolefröknarna?

En julklapp som hjälper ♥ 

 

20141201-202822-73702958.jpg

Jag blev väldigt nöjd med mina armband, så himla fina!! Det bruna trodde jag skulle se ut ungefär som det gjorde, men det med stenarna var jag väldigt osäker på om färgen skulle vara som jag trodde i verkligheten. Jag kan säga att jag blev positivt överraskad vilka vackra stenar!!! Smyckena är välgjorda och det känns verkligen att dom är gjorda med kärlek ända ut i minsta detalj! Jag känner mig glad över att få vara en del av insamlingen och dessutom bära dessa smycken. Jag uppskattar livet lite extra och tänker på dom som har det svårt. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

 

Minns ni betydelsen för armbandet med stenar?

Jaspis – gröna flerfärgade stenarna
Jaspis påminner oss om att vi inte är här på jorden bara för vår egen skull. Vi är också här för att ge andra glädje och kärlek Vi är här för att hjälpa andra att göra upp med det förflutna och förverkliga sina hjärtans önskningar. Jaspis har burits av shamanerna för dess skyddande och helande kvalitéer samt för dess förmåga att grunda och ”jorda” oss. Lindrar även förlossningssmärtor.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här