En effektiv fredag

Den här fredagen gick ruskigt fort! Dagen började med ett läkarbesök för Isadora för att ta ett prov på hennes halsknöl och lägligt nog har hon blivit prickig igen så läkaren fick kolla på det också. Den här gången är hennes prickar minimala och knottriga. Dom är så små så man måste titta riktigt nära men hela magen är full av dom. Jag har ingen aning vad detta är och läkaren visste inte heller men sa att om det fortfarande är kvar på måndag så ska vi komma tillbaka då.

När Jair och Isadora kom hem från läkaren så la vi upp resväskor och urvuxna kläder och tog fram Lucas gamla kläder som får bli Isadoras reservkläder till dagis. Jag hade egentligen velat köpa en massa nytt till både henne och Lucas men nu får vi sakta ner lite med inköpen tills det börjar rulla in pengar igen 🙂 Jair är ju pappaledig ett tag till och det kommer bli ett glapp i inkomsten på nästan två månader pga att föräldrapenningen kommer samma månad som man är ledig men första lönen kommer efter två månader! T.ex. om man börjar jobba 1:a mars så kan man ju inte ta ut föräldrapenning för mars och då får man alltså ingen fp i slutet på mars (bara för sista veckan i februari) och om man jobbar i mars så kommer första lönen 25:e april, alltså nästan två månader senare!

Efter att vi hade röjt undan allt från resan så städade och tvättade vi och nu är huset SKINANDE rent! Det är såååå underbart att sitta här på soffan med lite tända ljus och bara njuta av vårt fina hem.

Vi avslutade kvällen med fredagsmys med Lucas. Det blev chips och dipp och en barnfilm med Lucas. Ian älskar barnfilmer och tittar även fast han inte förstår nånting eftersom det är på svenska 🙂 Det är kul att involvera Ian i våra svenska traditioner. Han tyckte chips och dipp var ett skumt påhitt och klagade först över att det var både för salt och för surt. Men när han väl hade ätit några chips så såg man att han gillade det. Han åt nästan hela påsen med chips och dipp själv! Haha! När det började ta slut sa han ”Nej, nu ska jag inte äta mer. Jag är jättemätt!” Haha!

Nu är det strax dags att hoppa i säng. Imorgon fyller Ian 19 år så då ska vi åka skridskor och äta prinsessatårta 🙂 Om vi hinner och alla vill så kanske vi går till Göteborgs Wok också. Ian älskar buffé och eftersom han aldrig ätit varken sushi eller thaimat så hade det varit en upplevelse för honom 🙂 Om det inte blir Göteborgs Wok så blir det tacos istället – Ians favvorätt!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. Alexandra Dalberg

    vad roligt med Ians upplevelser, måste vara mycket som är nytt för honom.. Och grattis från oss..

    Vi borde träffas nån dag.. Kanske vi kan åka skridskor.. Där känner jag ju mig bekväm hihi.. 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här