Det här säger han till mig

Om det kändes som jag levde en dröm igår så känns det ännu mer så idag, när dagen startar med att min drömman står i myskläder och steker bananpannkakor till hela familjen! Han är verkligen allt och lite till! Jag är så lycklig att jag nästan nypt armen blå för att vara säker på att jag inte drömmer!

Varje kväll när vi har lagt barnen och slår oss ner på soffan för att bara vara med varandra (TVn förblir oftast avstängd) så säger Victor något som får mitt hjärta att vilja hoppa ut ur bröstet av lycka. Han tar mitt ansikte mellan sina händer, ser mig djupt in i ögonen och säger ”Det här är precis det här livet jag vill leva med just DIG”. Dom orden får mig att smälta bort som en glass mitt i sommarn. Jag kan inte tänka mig en större bekräftelse än att få höra just det, särskilt efter en fartfylld dag med småbarn.

Någon skrev på min instagram att jag skulle hålla hårt i Victor och ja, det kommer jag definitivt göra. Jag inser verkligen vilket kap jag gjort!

Nästa vecka blir det kalas för Lucas och då har Victor lovat att steka bananpannkakor igen för dom blev verkligen en riktig hit 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här