Det blir fler resor

Förra inlägget var skrivet i frustration så jag valde att ta bort det. Men även om det kanske inte var så genomtänkt så fick det ett väldigt bra utfall i alla fall, så det blir fler resor 🙂 haha! Jag ser många som använder ordet ”resfeber” lite skämtsamt, men det är inte min upplevelse av det även om jag ibland också har använt ordet så.

Nu är vi i alla fall på G med lite lunch här och ska packa lite innan jag åker till nagelsalongen. Imorgon ska vi städa för gästerna som ska hyra. Det här blir bra 🙂


Foto: Wanderings 

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Johanna

  Och för oss som inte läste inlägget kanske du kan förklara vad det handlade om så man förstår vad detta inlägget handlar om?

  Svara
 2. Sandra

  Åhh nej. Jag som sparade det för att lösa när barnen var lugna. Jag tror, efter att ha läst ingressen på facebook att jag har exakt sådan resfeber.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Min bror har exakt samma så det är verkligen inte ovanligt. Säkert skitjobbigt för den som har resfeber men också jobbigt för alla runtom också, det var egentligen det jag ville ha fram av inlägget, men jag gick lite för långt även om jag inte gick in i några detaljer eller så. Resten av dagen har iaf varit fantastisk 🙂

   Svara
 3. E

  Bra val! Jag hann inte se om du svarade på min kommentar eller inte, men det viktigaste är helt klart att ni gått vidare. 💫👏

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Annonsera här