Dagens planer

Nu är jag på väg mot stan! Jag och Malin ska på möte med en av mina favorit-PR-byråer i Göteborg 🙂 Jag älskar att livet börjar komma igång igen nu och idag vaknade jag faktiskt tidigt för en gång skull 🙂 Klockan 8.30 vaknade jag av mig själv, men jag har egentligen inte sovit klart. I mitt huvud så känns det som att jag gick upp kl 4 imorse, men jag blev så ivrig att gå upp när jag såg dom stora snöflingorna dala mot marken! Idag har Göteborg verkligen förvandlats till ett vinterland! Jag hoppas snön ligger kvar tills jag kommer hem igen för då ska jag och Ian försöka oss på en större snögubbe och om det slutar snöa så kommer vi nog flyga lite drönare också 🙂

Jag älskade verkligen att vara i Brasilien (när ingen i familjen dummade sig), men jag måste ändå säga att det är helt underbart att vara hemma igen. Sova i mjuk säng, äta som vanligt (nyttigare) och träffa sina vänner! Herregud vad jag har längtat efter Malin alltså! Min underbara vän genom vått och torrt!

För övrigt så har jag massor av samtal att ringa idag och så ska Lucas till tandläkaren, men det fixar Ian och Jair så det behöver jag inte tänka på 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här