Dagens outfit

Nu känner jag mig inte längre sådär gravidvacker som jag gjorde förut. Min mage tycker jag om, men jag tycker både ben, armar och ansikte är svullet och det är jättesvårt att hitta nåt att ta på sig!!!

Imorgon är det gravidfotografering igen, men denna gången tillsammans med Jair och då vill jag ju inte känna mig svullen!! :S men det är väl inte mkt att göra åt. Det enda jag kan göra är att välja rätt kläder, så jag tänkte köra på svart faktiskt. Jag kände mig rätt Slim i den här toppen som fick bli dagens outfit 🙂

Toppen är från Nelly och inte stretchig men det gick på magen ändå 🙂 byxorna är från H&M.
Men imorgon kommer jag välja svarta byxor eller mörka jeans.

20130222-084729.jpg20130222-084738.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Ulrika Hagström

  Tycker fortfarande att du är väldigt vacker men jag vet precis vad du menar med att man känner sig svullen och inte alls särskilt fin. Men jag tror att bilderna kommer att bli superfina!!

  Trevlig helg!
  Kram

  Svar från Emma: Tack! Vad snäll du är 🙂 Jag hoppas det också. Jag stör mig bara på att jag är så svullen i ansiktet :S Men jag får väl leva med det!

  Svara
 2. Madde-Bäbis i februari

  Du är verkligen jättefin, strålar!! Förstår dig med svullnaden även om det absolut inte syns. Men jag har börjat svullna nå sjukt de senaste dagarna.. Ansiktet liknar mer än hamster, hehe!

  Lycka till imorgon på fotograferingen! Toppen var ursnygg!! (Byxorna med)

  Svar från Emma: Tack söta Madde!! Kände mig svullen på fotograferingen idag och jag tycker det syns på bilderna, men jag har bestämt mig för att inte bry mig. Ni kanske inte ser det, kanske bara är jag :S haha!! Tycker du är jättefin på alla bilder jag har sett på dig 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här