Busiga dinos har förökat sig!

Inatt har Lucas och Isadoras dinos varit igång igen! Vad har dom hittat på för bus denna gången tro? Spännande!! Lucas är så exalterad på morgonen att han stiger upp och börjar leta innan han ens har öppnat ögonen! Igår hade han lite trubbel att hitta dom inne på lilla toaletten, men när vi skulle borsta tänderna fick han syn på dom! Vilka busiga dinosaurier som hade gått loss på mammas smink!

Inatt har dinos förökat sig och fått ungar! Tre små bebisdinos har bokstavligen kläckts ur sina ägg! Dessa dinos fyndade jag på Toys’R’us, ”T-rex”-bebisarna kostade bara 9 kr och den andra babydinon kostade 30 kr! Jag köpte en till lite större, men den ska dom få imorgon 🙂

img_1820
img_1822

Jag har fått en fråga om jag inte kan rekommendera några bra dinos och nu vet jag vad jag ska rekommendera. Ni som ska köpa nya dinos i julklapp, kolla på märket Schleich. Alla dinosaurier och djur från det märket är välgjorda och verkar vara av bra kvalitet! När jag visade Jair vilka dinos jag hade köpt medans han passade barnen så bad han mig skicka bild på vilka dinos barnen redan har så han kunde fylla på med några till 🙂 Det här blir kul för Lucas, från att bara ha en Dino när november började så har han och Isadora snart 8 stycken om man räknar med dom små!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Johanna

    Jag MÅSTE komma ihåg dinovember nästa år!! Jag tycker du är så duktig och omtänksam som hittar på så mycket med /till dina barn. ? Hur orkar du????
    Jag älskar det där djurmärket! Deras djur därifrån är ju så fina ? vi har sedan tidigare en ko därifrån (och en häst men den försvann). Sist vi var och shoppade så valde min dotter och pappan att köpa fler kor. Jag försökte styra in henne på hästarna (hon ska ju bli en hästtjej, inte kotjej) ? de där korna tar hon med överallt. ? Så idag när jag var i vår lokala leksaksaffär så hade de en hylla med sådana djur, BARA hästar, så jag shoppade några och ställde bredvid korna här hemma. Väntar med spänning på vad min dotter ska tycka ??

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här