Bubbel och spa

Ikväll blev det massor av tjejsnack och bubbel i spabadet 🙂 Jag och Veronica har snackat om typ allt mellan himmel och jord men mest har det handlat om framtiden och killar. Det är så skönt att ha någon att dela allt man går igenom med någon som är i samma situation eller stadie i livet. Veronica var den första vännen jag ringde när allt det här hände och det var för att jag visste att hon skulle förstå precis vad jag går igenom och vad jag behöver innan jag själv visste. Dom första veckorna när mitt mörker var som störst frågade Veronica nästan varje dag om jag inte skulle komma och stanna hos henne över helgen. Mina helger var skit, men ändå stannade jag kvar hemma dom första helgerna. Jag hade inte tagit in vad som hade hänt helt och trodde väl att saker och ting skulle lösa sig under helgen. När jag väl hade tagit in vad som hänt och kom hem till Veronica så hade jag och barnen den bästa helgen på länge.

Nu har det gått en tid som jag har mått väldigt bra och när jag tänker tillbaka så var det veckan hos Veronica innan Halloween som var vändpunkten. Jag har känt mig så glad och positiv sedan dess. Det är inte bara något jag själv känner utan något som andra också lagt märke till. Nu kan det bara bli bättre!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här