Bakar inför kalaset

Nu sitter jag äntligen på soffan här hemma, men jag är fortfarande långt ifrån färdig för den här dagen. Det är verkligen intensivt just nu! Just nu håller jag nämligen på och bakar inför Lucas kalas. Kakorna är nästan färdiga och när jag fixat dom så ska jag göra lunchlådor inför imorgon, sen kan jag gå och lägga mig. Gud, jag är så trött nu! Men jag har hunnit med mycket saker idag 🙂

Det var en lång dag på jobbet idag, men väldigt rolig! Jag är verkligen glad över det här uppdraget och känner i hela kroppen hur rätt detta är för mig! Direkt efter jobbet åkte jag till Backaplan för att handla till Lucas kalas. Jag hade tänkt försöka hinna träna också men det tog alldeles för lång tid så jag missade det sista träningspasset och när jag kom hem så var det dags att sätta igång och baka.

Nu ska jag återgå till bakandet så att jag kan gå och lägga mig 🙂 Målet är att vara i säng innan klockan 23.00. Tror ni jag hinner?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här