Okategoriserade

Så exalterad

Det blir Örebro och Kumla i helgen! Resan är bokad och väskan är packad 🙂 Tänk att barnen frisknade till lagom till sista helgen på jullovet 🙂 Nu ska vi njuta av vår ledighet! Jag har varit hemma så många veckor nu att jag blivit alldeles slö känns det som, men idag tog jag tag i mig själv och städade här hemma och tog även tag i tvätten som jag draggat med. Det känns så himla bra! Framför allt känns det fantastiskt att få komma hem till ett välstädat hem på söndag 🙂

Imorgon går tåget kl 10 från stationen och barnen är så exalterade över att vi ska åka tåg! Ja, till och med så exalterade att dom inte kan sova, båda två ligger vakna däruppe och jag blir gång på gång avbruten av att någon ropar på mig för att dom inte kan sova. Jag minns när jag var liten och var så där exalterad. Oftast var det dagen innan julafton, men när jag var 10 år minns jag hur exalterad jag var när vi skulle flyga flygplan till Turkiet för första gången. Jag sov inte en blund den natten, det var verkligen stort!

I Kumla kommer vi bo och besöka en av mina vänner som jag har lärt känna via bloggen. Ja, från början var hon en bloggläsare som skulle komma till Göteborg och frågade om jag ville ses när hon var här. Det ville jag, såklart, och nu är vi såpass goda vänner att hon vet det mesta om mig 🙂 Det här är en av dom sakerna som jag älskar mest med bloggandet. Bloggen har öppnat upp för många nya vänskaper och verkligen berikat mitt liv.

IMG_9267

Så här små var våra tjejer när jag och Karin började umgås!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite inför imorgon 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.