10 tips på presenter till 2-åring

10 tips på presenter till 2-åring

– Innehåller annonslänkar för Lekmer, Babyland och KitchenTime –

TACK alla ni som har hjälpt mig att komma med tips på vad jag kan köpa till Isadora när hon fyller 2 år! Ni är UNDERBARA! Alla era tips var verkligen spot on! Vi har redan beställt ett smyckeskrin men nu bestämde vi oss även för att köpa en springcykel och världens finaste lilla teservis med picknickkorg!

Här kommer några av era och mina tips på presenter till 2-åring – kolla längst ner i inlägget för en rabattkod som gäller endast idag!

1. Smyckeskrin med dansande ballerina – Jag älskar det här smyckeskrinet som vi köpt till Isadora! Vi köpte ett likadant till Bruna i julklapp så det här är en present som funkar även till större barn. Jag kan också rekommendera smyckeskrinet som doppresent 🙂

2. Springcykel – Superbra tips! Tack så mycket! Det hade jag faktiskt inte en tanke på själv. Vi fastnade för den här fina röda springcykeln med 5 årsgaranti så den kommer Isadora få 🙂

3. Leksaksdammsugare – Jag vet att barn i 2-3-årsåldern brukar vara väldigt förtjusta i leksaksdammsugare. Lucas fick aldrig nån men det var favoritleksaken när vi var hemma hos kompisarna, så den hade jag tänkt köpa tills Isadora tills jag råkade hitta världens sötaste lilla teservis med picknickkorg!

4. Dockvagn – Isadora har en dockvagn som hon leker väldigt mycket med, så det skulle jag säga är en perfekt 2-årspresent!

5. Rubens docka – Jättebra tips som jag fick från er 🙂 Isadora fick en jättefin Rubens docka i doppresent. Hon brukar leka med den i dockvagnen. OBS! Det är inte en Rubens docka på bilden ovan!

6. Pussel – Vi har ganska många pussel hemma så därför köpte vi inte det den här gången, men jag tänkte ändå tipsa vidare om pussel som 2-årspresent. När Lucas var runt 2 år så köpte vi ett klockpussel och jag har nog aldrig sett någon pussla så mycket med ett och samma pussel som Lucas pusslade med det här.

7. Bilbana – Den här bilbanan köpte vi till Lucas när han var runt 2 år och det blev en väldigt lyckad present som har lekts mycket med, än idag!

8. Picknick-set med teservis – Det var någon av er som tipsade om teservis och det mindes jag genast när jag råkade hitta den här magiska teservisen med picknickkorg! Hur söt är inte den?! Jag bara måste ha den! Det får bli den istället för leksaksdammsugaren!

9. Tågbana – Detta är ett jättebra tips som jag fick från en av er läsare! Vi har två stora tågbanor som vi har slagit ihop och dom leker barnen ofta med. Kan starkt rekommenderas!!!

10. Leksakskök – Ett jättebra tips till den lilla köksmästaren 🙂 Om man är lite händig så rekommenderar jag att köpa från IKEA och renovera själv så blir det lite mer personligt, annars kan jag rekommendera ett likadant leksakskök som Isadora har 🙂 Jag vill även passa på att tipsa om det här kakfatet med 6 kakor i trä som just nu är nersatt till bara 60 kr!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här